Tipy na víkend v Plzeňském kraji: DEPO Street food market, zabijačka v pivovaru, velikonoční jarmark na zámku Hradiště

Tento víkend můžete vyrazit do DEPA2015 na festival pouličního jídla, na vepřové hody do pivovaru nebo na nabitý sportovní den do Krašovská Aktivity centra. Podívejte se na naše tipy a pozvánky.

Velikonoční jarmark

Velikononční jarmark

18. ročník tradičního řemeslného jarmarku na zámku Hradiště se koná v sobotu 9. března od 9 do 15:30. Účast přislíbilo na 80 prodejců, stánky budou před zámkem, na nádvoří i uvnitř zámku. Jarmark můžete spojit s prohlídkou zámeckých expozic.

Festival kondice Plzeň

V sobotu 9. března proběhne v Krašovská Aktivity centru Plzeň den plný pohybu a cvičení s Olgou Studničkovou Šípkovou a Davidem Hufem, mistry světa ve sportovním aerobiku. Festival kondice je spojením zdraví, pohybu a krásy. Vstupenky zakoupíte na Plzeňské vstupence nebo na recepci Krašovské. Program poběží od 9 do 16 hodin.

DEPO Street food market

Mistři street foodu, tedy rychlého, ale z kvalitních surovin připraveného jídla se sejdou v sobotu 9. března v DEPU2015 v Plzni. Těšit se můžete na burgery, hot dogy, exotické kuchyně i na sladké tečky. Nebudou chybět drinky, káva a limonády. DEPO Street food market bude otevřený od 10 do 18 hodin.

Zabijačka v pivovaru

Na nádvoří plzeňského pivovaru se koná v sobotu 9. března tradiční zabijačka. Ochutnat můžete zabijačkové speciality a pivo přímo od zdroje. Připravena je živá hudba a ukázky řeznického umění. Zváni jste mezi 10. a 15. hodinou.

Zimní Cestovatelská střela

Cestovatelská Střela

Zimní verze oblíbeného cestovatelského festivalu nabídne v sobotu 9. března 2024 v Dolním Hradišti čtyři cestovatelské přednášky a a koncerty dvou kapel.

Program:
13:30 Kuboj a Fiki - GR 11 & HRP: pěšky přes Pyreneje tam a zpátky
15:15 Jan Tuna - Jamajka a Írán
17:00 Justy Štěpánová - GR 11: V 17 letech sama pěšky přes Pyreneje
18:45 Slávek Král - Zimní přechod Rychlebských hor
20:00 Bachule (rock/pop)
22:00 KusBlues (blues)

autor: iko | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio

Související