Výstavba bytů ve Staré Roli pokračuje podle harmonogramu

Podle časového harmonogramu pokračuje výstavba 320 bytů v Karlových Varech - Staré Roli. První etapa by měla skončit v srpnu příštího roku. Nový obytný komplex má začít lidem sloužit začátkem příštího roku. O byty v lokalitě U vysílače je zájem. Je obsazena více než polovina bytů z první etapy výstavby a lidé už uzavírají předběžné smlouvy i na byty, které se budou stavět později.

Cenově dostupnější dvoupokojové byty už jsou téměř vyprodány. Zájem je ale i o tří a čtyř pokojové byty. Ti, kteří o pořízení bydlení v lokalitě U vysílače uvažují, si budou moci prohlédnout ukázkovou bytovou jednotku 26. února. Půjde o třípokojový byt, který bude standardně vybavený. Díky cenové dostupnosti - zhruba půl milionu - se začínají dobře prodávat i garsoniéry. Cena za jeden metr čtvereční je 17 900 korun. Týdně uzavře předběžnou smlouvu a složí rezervační poplatek ve výši 25 tisíc korun 5-7 zájemců.

V lokalitě U vysílač jsou nejmenší byty jednopokojové, tedy 1+ kuchyňský kout, mají 33 metrů čtverečních, čtyřpokojové byty mají více než 100 metrů čtverečních. Největší zájem je ale o dvoupokojové jednotky, které mají zhruba 56 metrů čtverečních. Součástí standardního vybavení v pokojích jsou například koberce na betonové podlážce s nátěrem, dlažba v ostatních prostorách a vybavená koupelna. Například kuchyňskou linku si ale musí budoucí nájemníci pořídit sami. To se samozřejmě týká i ostatních úprav, které musí zájemci projednat v klientském centru.

Dům
autor: Andrea Bocková
Spustit audio