Začíná hokejová extraliga. Plzeň bude poprvé v historii obhajovat mistrovský titul

12. září 2013

Hokejisté Plzně dnes vstoupí do nového extraligového ročníku. V něm budou obhajovat historicky první mistrovský titul. Kandidátů na zlato je ale mnohem víc. Nejprve je třeba zvládnou základní část včetně dnešního úvodního duelu s Vítkovicemi.

S Martinem Strakou teď, později, nebo vůbec? Odpověď na tuhle pro Indiány důležitou otázku budeme znát možná už dnes odpoledne. V jednom má plzeňská hokejová modla jasno už teď.

„Cíle máme do sezony stejné jako loni, dostat se do play-off, to je základ, a pak jít na titul. Těch mužstev letos bude spousta. Sparta hodně posílila, my jsme se o to snažili taky. Základ je dostat se do play-off a pak se uvidí,“ říká Martin Straka, autor rozhodující branky v rozhodujícím finálovém zápase minulé sezony.

V té nové čekají Indiány na úvod Vítkovice, těm se v minulém ročníku proti Plzni vůbec nedařilo, získaly jediný bod za domácí porážku v prodloužení. V zápasech na západě Čech dokonce ani jednou neskórovali.

Utkání prvního kole sezony 2013/2014 mezi plzeňskými Indiány a Vítkovicemi začne v plzeňské ČEZ Aréně v 18 hodin a 20 minut.

autor: jnm
Spustit audio