Hokejisty Zlína a Plzně čeká druhý finálový zápas

10. duben 2013

Hokejová extraliga dnes nabídne další finálovou bitvu. Zatím jsou spokojenější Západočeši, kteří na úvod zvítězili ve Zlíně 3:0. Pod porážkou domácích se ale podepsala také absence některých důležitých hráčů. V jejich sestavě chybí Holík a Honejsek, včera se navíc zranil Zdeněk Okál. S nepříjemnostmi v podobě zranění se však Zlínští musí hodně rychle vyrovnat. Série totiž už dnes pokračuje druhým utkáním.

Trpělivost, skvělá obrana, bezchybný gólman Marek Mazanec, produktivní útok a využité přesilovky. Těmito zbraněmi zkrotili plzeňští Indiáni zlínské Berany, jejichž tým doplácí na rozsáhlou marodku. Hře Plzně zdánlivě nic nechybělo. Útočník Jan Kovář si ovšem myslí něco jiného.

„Myslím si, že tam ještě bylo docela dost chyb. Ještě je co zlepšovat, nemyslím si, že předvádíme to stoprocentní, co umíme,“ doufá tahoun plzeňských Indiánů a lídr kanadského bodování play-off.

Do sestavy Západočechů by se měl vrátit Tomáš Frolo, který včerejší zápas po střetu se zlínským Okálem nedohrál. Finálový zápas s pořadovým číslem dva začne na zlínském ledě dnes v 17 hodin a 30 minut.

autoři: jnm , David Nyč
Spustit audio