Kulturní echo

16. leden 2008

V Univerzitní galerii v Plzni má v 17 hodin vernisáž výstava představující Klauzurní práce studentů Ústavu umění a designu. Prohlédnout si je můžete do 2. února.


Velké divadlo v Plzni uvádí balet Coppélie - příběh oživlé loutky. Začátek představení je v 19 hodin.

Komorní divadlo má v 19 hodin na programu činohru Vnitřní hlasy.

KONCERTY

Čechomor, kapela, která už 20 let přitahuje pozornost posluchačů , má koncert v divadle v Karlových Varech. Pozvánka platí na 19,30

Marracash Orchestra - bláznivá kapela z Drážďan - kombinující všechny hudební styly - vystoupí v 21 v plzeňském Divadle pod lampou.

Bronislav Palowski z Pedagogické fakulty - Katedry hudební kultury - ZUČ má pěvecký absolventský koncert v Západočeském muzeu v Plzni.

PŘEDNÁŠKY a POŘADY

Pod titulkem Zaprášené poklady s podtitulkem Korunka ke korunce, představí zájemcům poklady ze svých sbírek Miroslav Krist. Potkat se s ním můžete v 16,30 ve výstavní síni 13 v Plzni.

Do Smetanovy síně Vědecké a studijní knihovny v Plzni jste zváni na přednášku Stanislava Kalibána Celoroční inventura vlastního života. Začíná v 17 hodin.

V Polanově síni Knihovny města Plzně je na 19. hodinu připravena prezentace knihy Petra Janečka Černá sanitka. Uvádí Jiří Hlobil.

autor: Eva Kačánová
Spustit audio

Více z pořadu