Narozeniny šarmantní Elišky Balzerové: Šarm je osobní kouzlo. Pokud nějaké mám, tak je to po mamince

25. květen 2024

Magazín o zdravém životním stylu. Poslouchejte Šarm:

  • 00:44 Rozhovor s herečkou Natálií Halouzkovou
  • 04:16 Jaké plavky budou vévodit letošnímu létu?
  • 08:19 Vše o poruchách štítné žlázy
  • 12:54 Představíme zdravé grilovací marinády
  • 16:56 První díl seriálu o etiketě a zdvořilosti
  • 21:48 Pozvánka na film Tancuj Matyldo
  • 26:30 Narozeniny šarmantní herečky Elišky Balzerové

25. května slaví své 75. narozeniny herečka Eliška Balzerová. Vítězka populární rozhlasové ankety Šarmantní osobnost za rok 2010. Noblesu a šarm jí nelze upřít. A o šarmu dovede také krásné hovořit.

Čtěte také

„Šarm, to je, jak dobře víme, jakýsi půvab či přitažlivost, nebo osobní kouzlo. Já jsem o tom dlouze přemýšlela, kdo je taková šarmantní osobnost, a jestli něco takového je i ve mně, jestli jsem se s tím narodila. Pokud ano, tak to bude po mé mamince, která byla velice krásná a půvabná, milá bytost.“

„Ona také hrávala ochotnické divadlo a pamětníci, kteří si ji pamatují, říkají, že byla velmi šarmantní. Takže doufám, že se šarm v člověku neztrácí,“ říká s úsměvem Eliška Balzerová.

Populární herečce přejeme k jejím narozeninám hodně zdraví, štěstí a mnoho krásných rolí, kterými nám bude i nadále rozdávat radost.

To vše a ještě mnohem víc v magazínu o životním stylu Šarm v sobotu po 18 a neděli po 11 hodině. Na setkání s vámi se těší Lada Klokočníková.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.