Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Tým Českého rozhlasu Hradec Králové se také zúčastnil soutěže o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrním rybníce v Hradci Králové. S láskou jsme navařili kotel guláše! Jedinou povolenou - dopředu připravenou surovinou - byl vývar!
A jak lidem chutnal rozhlasový guláš? Poslechněte si v hodinovém přenosu pořadu Vaříme s Habadějem!
Související
-
Den s myslivci a celý Hradec bude vonět kotlíkovým zvěřinovým gulášem! Přijďte na Stříbrňák ochutnat
Den s myslivci je další krásnou akcí, kterou připravují Městské lesy Hradec Králové. Konat se bude v sobotu 14. října v areálu hradeckého Stříbrného rybníka.
-
Guláš z hlívy ústřičné. Zdravý a jednoduchý pokrm, na kterém si jistě pochutnají nejen vegetariáni
Guláš je původně maďarský pokrm tvořený nakrájenými masovými kostkami v omáčce z cibule, kořeněné paprikou? Slovo je odvozeno z maďarského „gulya" (stádo hovězího dobytka).
-
Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte cuketový guláš s klobásou a nebudete litovat
Dnes sáhneme po cuketě, protože se jí na našich zahrádkách opravdu hodně urodilo. Počátky jejího pěstování a zpracování sahají až do sedmi tisíc let před naším letopočtem.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka