Vánoční zpívání koled s Českým rozhlasem Plzeň je tady

13. prosinec 2021 20:04

Zazpívejte si s námi i letos dvě oblíbené české vánoční koledy. Opět z pohodlí vašeho domova, díky online živému přenosu. Nalaďte se na Vánoce ve středu 15. prosince 2021 od 18 hodin.

Bohužel protiepidemická opatření nám ani letos nedovolují, abychom se sešli na náměstí Republiky v Plzni a na dalších náměstích regionu v počtu desítek tisíc lidí. A tak je pro vás znovu připraven online přenos z velkého nahrávacího studia Českého rozhlasu Plzeň. Můžete ho sledovat na youTube kanálu Českého rozhlasu, dále na internetových stránkách www.zpivamekoledy.cz, na facebooku ČRo Plzeň a samozřejmě přímo ve vysílání.

Koledy Nesem vám noviny a Narodil se Kristus Pán budeme zpívat tak jako celá minulá léta společně se smíšeným pěveckým sborem Nová česká píseň, vedeným sbormistryní Anastázií Šolcovou. Sbor pak navíc vystoupí s dalšími známými vánočními písněmi.

Pořad doplníme také příjemným povídáním. Během večera přivítáme Michala Chmelenského z Národopisného muzea Plzeňska a také Danu Chmelařovou, vedoucí Oddělení klinické psychologie FN Plzeň. Zpívání koled s Českým rozhlasem Plzeň bude jako vždy uvádět Stanislav Jurík a nebude chybět ani oblíbený plzeňský ponocný.

Na webu www.zpivamekoledy.cz se už nyní můžete přihlašovat ke společnému zpívání a také si stáhnout svůj vlastní originální pamětní list.

Zpívání koled s ČRo Plzeň
autor: iko