Fousáč a chlupáči napříč světem a překážkami

Vyprávění cestovatele a milovníka psů Honzy Drobného vás přenese do světa plného dobrodružství. Je naplánováno na čtvrtek 20. dubna od 18 hodin do kinosálu Mže v Tachově.

Honza Drobný žije v divočině severu Švédska za polárním kruhem. Nyní pobývá několik měsíců v Česku, ale už pomýšlí na návrat domů. K Tachovu má svůj osobní vztah, a právě proto jej tam můžete ve čtvrtek potkat.

Jeho besedování bude přátelské, plné veselých a inspirativních zážitků, doplněné promítáním. Připomene prvopočátky v Peru a Thajsku, kdy měl ještě na cestách svého pitbulla Tekýska, který už odešel za duhu. Dnes Honzu doprovází hned čtyři chlupatí přátelé, které adoptoval. I s těmi zažívá spoustu dobrodružství.

Honza Drobný napsal o svém cestování knihu, jako patrony měl Martu Kubišovou a Václava Marhoula, řadu kmotrů doplňuje i dobrý přítel Václav Vydra, který dokonce Honzovi namluvil audioknihu.

Ve čtvrtek v tachovském sále Mže nebude chybět ani autogramiáda. Půjde o poslední možnost potkat tohoto spisovatele na Tachovsku, neboť se do Česka už bude vracet minimálně.

Spustit audio