Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
12. únor 2024
Každý rok se v České republice vyhodí milion tun potravin. Při dnešních cenách to jsou ztracené miliardy.
Jak efektivně plánovat v kuchyni, jak využít zbytky, které zbytečně vyhazujeme? Na dotazy odpovídá šéfkuchař Ivo Růžička a dozvíte se třeba i to, jaký je rozdíl mezi termíny "spotřebujte do" a "minimální trvanlivost".
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.