Je grilování zdravé?
12. červen 2019
Nejvhodnějším pokrmem pro období léta prý jsou lehké zeleninové polévky. Dodají dostatek tekutin i živin a jsou dobře stravitelné. Dny plné slunce totiž představují zátěž pro náš organismus. A tak nám v pořadu Co vás zajímá radila dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová. Jak by tedy měla vypadat naše strava v létě, jak nám mohou pomoci typické letní potraviny a jak zdravě grilovat? Poslechněte si záznam z vysílání!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka