Jaroslav Kratochvíl

specialista správy majetku

Mojí prací je zajištění provozu, oprav, údržby či revizí budovy v Plzni.

V Českém rozhlasu Plzeň pracuji od dubna roku 2018 jako specialista správy majetku. Mojí prací je jak zajištění provozu, oprav, údržby či revizí samotné památkově chráněné budovy Českého rozhlasu Plzeň tak i bezprostředního okolí a veškerého majetku či zařízení.

Zajištuji i zákonem potřebná výběrová řízení na služby, revize či opravy právě na tyto zmíněné. Starám se též o chod naší firemní ubytovny, potřebné administrativní činnosti a časem i o rozdělování služeb zaměstnancům recepce. Většinu těchto úkolů zařizuji též pro studio Karlovy Vary.

Je to velice pestrá a různorodá práce, kde není čas na nudu či dokonce stereotyp. Baví mě čelit novým výzvám, koordinovat a plánovat projekty a poznávat zajímavé lidi.

Volný čas trávím nejraději cestováním do všech možných i nemožných destinací. Jedna z těch kuriózních byla určitě návštěva jaderné elektrárny Černobyl a zejména nedalekého opuštěného města Pripjať. Též se mi podařilo několikrát navštívit USA či Kubu. Baví mě též hudba, sport, auta, počítače a veškeré moderní vymoženosti. Rád si zajdu i na pěkný film.

Sledujte nás

Kolegové