Kotlety pro sváteční dny
podle paní Miloslavy z Chodova
Suroviny:
4 kotlety
1 velké sterilované žampióny (mohou být i čerstvé)
15 dkg anglické slaniny
cibuli podle chuti
1 šlehačka
sůl
pepř
olej
Postup:
Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme
a po obou stranách opečeme zprudka na oleji. Dáme do zapékací mísy,
přidáme anglickou slaninu, cibuli, žampióny a zalijeme šlehačkou.
Dáme do trouby a pečeme. (Můžeme posypat sýrem a zapéct).
Příloha:
Brambory, rýže, zeleninový salát.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka