Vodnářka Kateřina Brožová

Astrologie, česky též hvězdopravectví, se zabývá zkoumáním předpokládaných souvislostí mezi děním na obloze a jeho vlivem na dění na Zemi. V tomto smyslu jsme právě ve znamení Vodnáře. Základ života lidí narozených v tomto znamení tvoří ušlechtilé pohnutky a zkoušení nových neotřelých cest pro rozvoj a dobro lidstva. Intuice je správně nasměruje. Jedné známé Vodnářce jsou věnovány i tyto Hvězdy, hity, legendy. Slaví totiž své narozeniny.

Lidumilové, kteří se snaží vyhnout konfliktům, hledají řešení různých nespravedlností a zajímají se o sociální problematiku – i to jsou kromě mnoha jiných originálních vlastností lidé narození ve znamení Vodnáře. Jsou velmi často umělecky nadaní, a tak si jednoho poslechněme.

Kateřina Brožová se narodila 9. února. Pochází z umělecké rodiny, v dětství měla spoustu různých aktivit - balet, hraní na klavír, jízdu na koni a tanec. Po studiích na gymnáziu byla přijata na Divadelní fakultu AMU v Praze.

Astrologie říká, že dívka v tomto znamení je ve společnosti velice příjemná. Je půvabná, chytrá, vtipná a neobyčejně přizpůsobivá všem společenským vrstvám.

Vedle Vah jsou Vodnářky často nejkrásnější ženy zvěrokruhu. Přinejmenším vypadají zajímavě s jakousi nostalgickou krásou.

Kateřina Brožová je vynikající zpěvačka, natočila už několik alb. Tak si ji poslechněme. Píseň napsala v roce 1991 britská zpěvačka a skladatelka Beverley Craven. V originálu se jmenuje Promise Me, česky slib mi. Kateřina Brožová ji skvěle nazpívala pod názvem Slíbils víc. 

autor: Jaroslav Kopejtko | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio