Za kvalitou čerstvě načepovaného piva jsou především šikovné ruce výčepního
17. červenec 2023
Načepovat pivo, to je docela věda. Něco o tom ví mladý výčepní Matěj Šorejs z restaurace ve Vejprnicích u Plzně, vítěz prestižní soutěže Pilsner Urquell Master Bartender.
V soutěži musel 31letý výčepní dokonce také složit rozebraný pivní kohout v časovém limitu. Nejen o tom vypráví v našem rozhovoru.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.