Za kvalitou čerstvě načepovaného piva jsou především šikovné ruce výčepního
17. červenec 2023
Načepovat pivo, to je docela věda. Něco o tom ví mladý výčepní Matěj Šorejs z restaurace ve Vejprnicích u Plzně, vítěz prestižní soutěže Pilsner Urquell Master Bartender.
V soutěži musel 31letý výčepní dokonce také složit rozebraný pivní kohout v časovém limitu. Nejen o tom vypráví v našem rozhovoru.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.