Steak by měl být na dva palce, říká šéfkuchař

25. červenec 2021

V Hobby magazínu speciál nabízíme spoustu rad a fíglů pro letní grilování. Jak silné plátky masa připravit a jak dlouho ho po upečení nechat tzv. odpočinout? Poslechněte si rady profesionála.

S plzeňským zahradníkem Přemyslem Písařem se zaměřujeme na podmáčené zahrady po bouřkách a silných deštích. Věnujeme se jak trávníkům, tak i okrasným a užitkovým rostlinám.

Radek Kříž, technický poradce Domu barev radí, jak renovovat nátěry železných plotů.

Tomáš Sysel z Institutu zdravého bydlení hovoří o hluku a jeho škodlivosti na naše zdraví. Pomoci mohou kvalitní okna a dobře zabudované dveře.

Od Martina Havlíka, učitele odborných předmětů Hotelové školy U Borského parku v Plzni a také šéfkuchaře Gourmet clubu Bezejmenná u Plzně se dozvíte, jaká by měla být optimální tloušťka grilovaných steaků a také něco o výhodách a nevýhodách grilů na plyn a dřevěné uhlí.

autoři: Jiří Šobr , iko | zdroj: Český rozhlas Plzeň
Spustit audio