Zdravá domácí zmrzlina

podle paní Lenky Rojíkové.

Suroviny:

ovoce (borůvky, jahody, maliny…)
obilným sirup nebo sladký obilný nápoj

Postup:

Právě dozrávající drobné ovoce dáme zmrazit do mrazáku. Potom ho dáme do mixéru, osladíme obilným sirupem nebo přirozeně sladkým obilným nápojem a rozmixujeme. Podáváme v misce nebo oplatkovém kornoutu bez cukru.

Pšeničný či rýžový sirup a také rýžový nebo jáhlový nápoj koupíme běžně ve zdravé výživě.

autor: odborník

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.