Kuřecí stehýnka podle sládka
podle paní Mirky
Suroviny:
8 ks kuřecích stehýnek
1 lžička kmínu
400 ml černého piva
3 lžíce kečupu
sůl
Postup:
Očištěná kuřecí stehýnka osolíme, okmínujeme a naskládáme do pekáče. Zalijeme pivem a kečupem. V předehřáté troubě pečeme cca 45 minut. Během pečení maso obracíme a poléváme vypečenou šťávou.
Příloha: bramborový knedlík
Celková doba přípravy cca 55 minut
4 porce
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka