Nejnovější
-
Jídlo
Uzené na švestkách. Lahodná kombinace medu, vína a sušeného ovoce
Není to maso nasladko! Sice do omáčky patří med, ale ostatní ingredience jeho sladkost strhnou a dodají pikantnost. Zejména povidla, která mají ostřejší chuť a také víno.
-
Jídlo
Salát z černé čočky. Příjemná změna
Černá čočka se nerozvařuje, dobře absorbuje použité koření, nenadýmá a její výživové hodnoty jsou vynikající.
-
Jídlo
Kuřecí paličky v pikantní marinádě. Nezaměnitelná chuť
Díky všemu použitému koření jde o jídlo nejen lahodné, ale také našemu organismu celkem prospěšné.
-
Jídlo
Rýžový nákyp. Zapomeňte na školní jídelnu, připravte si ho po svém
Dříve byl rýžový nákyp oblíbeným pokrmem, který ale leckdy dokázali zprotivit kuchaři ve školních jídelnách. Rýžový nákyp podle této receptury, reputaci pokrmu napraví.
-
Jídlo
Vepřová kýta naložená ve víně. Tip na novoroční oběd
Na Nový rok nikdy nevařte žádnou drůbež, aby vám neuletělo štěstí. Udělejte něco z prasátka, to naopak přináší štěstí.
-
Jídlo
Pstruzi v aspiku. Na sváteční tabuli se budou vyjímat
Vánoční menu to je hlavně smažený kapr s bramborovým salátem. Někdo ale kapra nemá rád nebo nemůže smažené. Nabízíme tedy recept na jinou úpravu ryby. Je velmi lahodná.
-
Jídlo
Vánoční hubník. Tradiční štědrovečerní pokrm z Podkrkonoší
Na horách byly houby nazývány „masem lesa“ a lidé z nich připravovali rozličné pokrmy. Letos byla bohatá úroda hub a v každé domácnosti je těch nasušených jistě dost.
-
Jídlo
Linecké koláčky vídeňské. Vypadají i chutnají náramně
Recept pochází z rakouské kuchyně. Jejich linecké je téměř totožné s tím, které pečeme u nás.
-
Jídlo
Ovocný vánoční chléb. Nepříliš známý recept, který stojí za zkoušku
Těsto neobsahuje žádný cukr, ale sladkost mu dodává sušené ovoce. Jde o velmi trvanlivé a také hodně syté pečivo.
-
Jídlo
Znojemská hovězí pečeně. Někdejší klasika restaurací a hospod
V receptu hraje roli trochu nostalgie, ale je stále živý a pokrm výborný.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
O pořadu
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Rozmanité kuchařské recepty z celého světa, vyzkoušené v kuchyni Mirky Kuntzmannové.
Čas vysílání
pátek 9:10 | Plzeň |
pátek 9:10 | Karlovy Vary |
Další pořady
-
Oldies jako na dlani
Pořad nabízí pohled odjinud. Historická fakta, vztahující se k interpretům i skladbám. Informace, které jinde neuslyšíte.
-
Desky, pásky, vzpomínky
Písničky, které provázely život slavných muzikantů. Vyprávění hudební osobnosti o svém životě, inspiraci, rodině i přátelích, spoluhráčích a dalších zajímavostech.
-
Příběhy slavných značek
Poslechněte si příběhy lidí, jejichž nápady či výrobky nás obklopují leckdy už sto let.